Termékajánló
Workshopjaim alkalmával és a mindennapokban is sokan érdeklődtök, hogy hol vásárolom, szerzem be a munkámhoz használt alapanyagokat, eszközöket, díszdobozokat és egyéb kiegészítő termékeket. Évek alatt több olyan készítővel és forgalmazóval kerültem kapcsolatba, akik partnerek a mindennapjaimban, termékeikkel segítik munkámat.
Most „csokorba szedve” szeretném bemutatni nektek azokat a vállalkozásokat, cégeket, webáruházakat, amelyek évek óta megbízható, rugalmas, stabil segítői Cukorgyöngy munkásságomnak.
Az alábbi lista a saját ajánlásom, jó szívvel, tapasztalatból ajánlom őket.
Gréta Tortadekoráció
Gyertyakovács Kft.
Sütisdoboz
Tortamissio
Tortastúdió
Cookito.hu
Hellebrandt Judit Torta Stúdió
Termelői Magyar Méz (Marci bácsi méhészete)
Sütisdobozok:
Besser Csomagolástechnika Kft.
FoodPack
Sütikiszúrók:
Sütisaurus – Egyedi süteménykiszúrók
Tasakok, zacskók:
Fellpack Kft.
Csomagolás:
millerpack.hu
Térkitöltő anyagok:
Térkitöltőanyag
Perforált, teflonos sütőlemez:
preciz.hu
A porcukor – a cukormázazás egyik legfontosabb alapanyaga
A hazai piac polcain számtalan gyártó, forgalmazó készít porcukrot, amelyek közül bármelyik alkalmas a cukormáz készítésére, azonban minőségben eltérések lehetnek.
A legtöbb porcukor olyan szemcséket tartalmaz, amelyek nehezen oldódnak fel, és ezek a mázazás során általában eltömítik a zsák végét. Ezenkívül, ha azt tapasztaljátok, hogy a recept útmutatását követően a máz állaga nem megfelelő, akkor ez is a porcukor minősége miatt fordul elő.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nekem a Gréta tortadekorációban rendelhető Máté Krisztián féle porcukor vált be legjobban. Ez a porcukor szitálás nélkül is tökéletesen működik, bármilyen más típusú porcukor esetében a szitálás elengedhetetlen volt.
Bízom benne, hogy ezekkel a termékajánlókkal tudtam segíteni! Örömteli munkát kívánok!